
پورن دوستی و عملکرد جنسی در مردان
چنانچه میدانیم امروزه تماشای تصاویر برهنه اعم از عکس های لخت یا شکل پیشرفته تر آن صحنه هایی که انجام رابطه کامل جنسی را به نمایش میگذارند از مقبولیت بسیاری برخوردار میباشد . به گواهی آماراین مردانند که مشتری پروپا قرص این بازار گرم بوده و از باب اشتیاق ، گوی سبقت را با تفاوتی معنا دار از زنان ربوده اند. یکی از سوالات شایع در حیطه سلامت جنسی صحیح یا نصحیح بودن رغبت به رویت این دسته از فیلم یا تصاویر نه از باب شاخص های اخلاقی بلکه از باب پیامدهای جنسی این علاقه مندی میباشد. برای محققین مرکز روانشناسی دانشگاه آرکانزاس پرسش اساسی مطرح شد این بود که دریابند تقاوت کنش جنسی در مردانی که علاقه مندی خاص به تماشای فیلم های پورن هستند با مردانی که اشتیاق فراوان نشان نمیدهند چیست. کار تحقیقی این تیم شامل تهیه پرسشنامه ای بود که بر روی 487 مرد که در محدوده سنی 18 تا 29 سال قرار داشتند انجام گردید. نتایج این بررسی نشان داد مردانی که هفته ای چهار بار به تماشای فیلم های پورن مشغول بوده اند کمتر از مردانی که این میزان اشتیاق را از خود نشان نداده بودند از انجام رابطه جنسی لذت میبردند . علاوه بر این در تجزیه و تحلیل بدست آمده نشان داده شده بودکه مردانی که خواهان و مشتاق تماشای فیلم های پورن بودند برای انجام رابطه جنسی از شریک جنسی میخواستند تا از تکنیک های جنسی انجام شده در ایندسته از فیلم ها الگو برداری کرده و مجری انها در رابطه جنسی فعلی باشند. به باور خانم آنا برجز مدیر این پژوهش از آنجایی که امروزه فیلم های پورنو به عنوان اصلی ترین منبع آموزش رفتار جنسی محسوب میشوند هر آنچه در این دسته از فیلم ها انجام پذیرد به عنوان قانون و الگوی رفتار جنسی قلمداد شده از آن پس رفتار جنسی بر اساس این الگوها تعریف و نهایتاٌ در بستر عملی میگردد.
معایب وابستگی به تماشای فیلم های پورنو در همین ابعاد محدود نمانده بلکه نتایج پژوهش های دسته دیگری از محققین موید آنند که مردانی که فیلم پورن زیاد تماشا میکنند علاقه یا هیجان جنسی آنان در برقراری رابطه با همسر یا شریک جنسی دائمی رو به کاهش میگذارد .( دکتر اوجی اوگان ). در دسته دیگری از مطالعات جنسی به رهبری دکترفیلیپ زیمباردو چنین اذعان گردیده است : از آنجایی که سبک و روال فیلم های پورنو بر دو اساس طراحی شده اند که 1. شرکای جنسی در حال عوض شدن هستند 2. سبک های مختلف جنسی درحال انجام است لذا وقتی شرکای جنسی مدام در حال تغییرند و هر لحظه فرد جدیدی در کار است که مبادرت به انجام رفتارجدیدی کرده است ، مغز بیننده پورن به نوعی وابسته به مقوله ای مهمی به نام ” تازگی ” میگردد که پیامد این چسبندگی جنسی چنین میتواند باشد که ٌ زمانیکه فرد مبادرت به انجام رابطه جنسی با همسر یا شریک دائمی خود میکند این تازگی مفهوم خود را از دست میدهد و از این رو فرد با همسر خود به برانیگخیتگی جنسی نرسیده یا لذت مورد انتظار احراز نمیگردد. در تبیین این موضوع میتوان گفت از انجایی که برای مغز فرد بیننده پورن ، رویت هر سوژه جنسی مولد ترشح دوپامین در بدن میشود ، زمانیکه سوژه جدیدی در کار باشد طبیعتاً بر میزان ترشح دوپامین بیش از پیش افزوده میشود و فرد سرخوشی یا لذت بیشتری از رویت افراد متعدد شرکت کننده در صحنه های فیلم های پورن میبرد. در چنین وضعیتی برای مغزی که به سطوح بالای دوپامین وابسته گشته است رویت بدن تنها همسر پاسخ گوی هیجان جنسی نبوده نهایتاً فرد رغبت جنسی خود به همسر یا انجام رفتارهای یک نواخت جنسی را از کف خواهد داد
نکته ای را که از نظر نباید دور داشت اینکه از آنجایی که مردان معمولاً به تنهایی و بدون حضور همسر مبادرت به تماشای فیلم های پورنو مینمایند برای رهایی از هیجان جنسی پدید آمده از رویت این صحنه ها اکثراً به انجام رفتار خود ارضایی روی میاورند لذا میتوان پیش بینی کرد که عادت کردن به این شیوه از رسیدن به خوشنودی جنسی مانعی در تجربه آن در شرایط انجام رابطه جنسی با همسر یا شریک دائمی جنسی محسوب گردد. مضافاً به اینکه برای برای عده کثیری از علاقه مندان به تماشای فیلم های پورن برانیگختگی جنسی تنها با رویت تصاویر برهنه احراز میگردد و نه جاذبه های جنسی موجود در بدن همسر از این رو فیلم های پورنو جزء لاینفک زندگی جنسی این دسته از افراد محسوب گشته و بدون آن خوشنودی جنسی به سختی حاصل میگردد.
لازم به ذکر است بدانید پورنوگرافی از دو کلمه پورنو( ریشه یونانی به معنی فرد معامله گر جنسی ) و گرافی ( مطالب و مضامین کلامی ، تصویری و نوشتاری ) ترکیب گشته است و منظور از پورنوگرافی تمامی موارد نوشتاری ، دیداری یا شنیداری است که به نیت بر انگیختگی جنسی بکار گرفته میشود . برای اطمینان از صحت اطلاق بر چسب پورنو به یک مطلب ، عکس و یا فیلم باید سه شرط را میزان قرار داد و سپس در صورت اثبات آن میتوان خود را در استفاده از کلمه پورنو مجاز دانست : 1- طرح ، نمایش و ارائه آنچه ماورای استانداردها و فرهنگ جنسی آن جامعه است 2- طرح ، نمایش و ارائه آنچه جامعه شهوانی نامگذاری میکند3- طرح ، نمایش و ارائه آنچه فاقد ارزش های علمی ، آموزشی و یا هنری میباشد. با ذکر این مقدمه میتوان بین هرزه نگاری و مستهجن نگاری با آنچه در زمینه های علمی و پزشکی ، زناشویی و مسائل جنسی ،به منظور آموزش و اطلاع رسانی در اختیار جامعه قرارمی گیرد تفاوت قائل شد.
چنانچه میدانیم صنعت پورنوگرافی سرمایه بسیار زیادی را به جیب تولید کنندگان ایندسته از کالا و خدمات سرازیر و از سویی با سرعتی سرسام آور لطمات فردی و اجتماعی غیر قابل چشم پوشی را نیز به پیکر جوامع انسانی وارد آورده است . بنا بر بررسی های علمی در هر ثانیه بیست و هشت هزار کاربر اینترنتی به تماشای پورنو مشغولند و در هر نیم ساعت یک فیلم پورنو در امریکا به بازار فرستاده میشود. در آمد سالیانه صنعت پورنو از درآمد کمپانی های معروفی چون ماکروسافت ، گوگل ،آمازون ، ای بی ، یاهو و اپل بیشتر است .
در حوزه استفاده و توزیع پورنوگرافی میتوان به ابزار متعددی اشاره نمود : مجلات ( که عمدتاً مخاطبین مرد داشته و انتشار آنها چنانچه حاوی مضامین خشونت آمیز نباشد مانند پلی بوی و پنت هاووس قانونی و در غیر این صورت فرم قاچاق به خود میگیرد ) ، کتاب ، فیلم ، ویدئو ، شبکه های تلویزیونی و شبکه های اینترنتی و نهایتاً آدیو پورن و یا پورن تلفنی .
محتوای مطالب پورنو نیز به انواع زیر طبقه بندی میشود : 1- مطالب و مضامین ساده جنسی 2- مطالب و مضامین جنسی تواًم با رفتارهای تحقیری 3- مطالب و مضامین جنسی تواًم با خشونت 4- مطالب و مضامین جنسی در مورد کودکان
شاد و پیروز باشید و شعار ما را در گوش که :” سکس بهتر ، زندگی بهتر ”
دکتر مریم محبی
سکس تراپیست
Tel: 905-597-1622
Voice Mail: 818-732-1622
www.maryammohebbi.com