Articles (مقالات)

شیوع ناتوانی جنسی در مردان زیر چهل سال

ناتوانی

شیوع ناتوانی جنسی در مردان زیر چهل سال

عدم توانایی در ایجاد و یا کنترل نعوظ در مردان را اختلال نعوظ و یا اصطلاحاً ناتوانی جنسی می نامند . کلمه ناتوانی جنسی در واقع اصطلاح عامیانه و قدیمی میباشد که در افواه شایع است و امروزه در جامعه علمی  از کلمه ” اختلال نعوظ ”  برای این مشکل استفاده میگردد . منظور از ناتوانی جنسی عدم توانایی در ایجاد و یا نگهداری نعوظ به منظور برقراری رابطه جنسی در مرد میباشد . به شکل طبیعی هر مردی در طول زندگی خود  گاه به شکل موقتی به دنبال مصرف مشروبات الکی ، خستگی شدید ، عمل جراحی و یا مصرف دارو توانایی نعوظ را ممکن است تجربه کند  لیکن مجدداً این توان را باز میابد .چنانچه طول دوره عدم توانایی برقراری رابطه جنسی دلخواه که رضایت هر دو شریک جنسی را تضمین کننده باشد طولانی گردد باید به شکل اختلال به آن نگریسته شده و اقدامات درمانی برای رفع آن  اتخاذ گردد . گفته شده از هر 10 مرد 1 نفر به ناتوانی جنس دچار میشود و در حال حاضر 30 میلیون مرد در امریکا با این مشکل دست به گریبانند ریبانگیر فرد باشد

اگر چه مشکل ناتوانی جنسی با متغیر افزایش سن رابطه ای معنا دار دارد و به همراه بالا رفتن سن احتمال ابتلا به آن افزونی میابد لیکن تحقیقات جدید نشانگر آنند که امروزه تعداد کثیری از افراد جوانتر نیز از ناتوانی جنسی شکایت مند بوده و متخصصین امور درمانی هر روز بیش از روز پیش مراجعین نوجوانی که مبتلا به ناتوانی جنسی هستند را ویزیت میکنند.

در تحقیقی که در تاریخ ماه جون 2013 از سوی تیم پزشکی دانشگاه سن رافائل میلان از کشور ایتالیا به چاپ رسید آمده است از هر چهار مردی که به دلیل مشکل ناتوانی جنسی به کلینیک های درمانی مراجعه کرده اند یک نفر زیر چهل سال سن دارد و  گو.یی مشکل ناتوانی جنسی سنین پایین را مورد تهدید قرار داده است. با افزایش شیوع ناتوانی جنسی در افراد جوانتر باید پیامد های خطرناک این موضوع در سلامتی این دسته از افراد را جدی تر انگاشت. در این تحقیق 439 مردی که در فاصله سالهای 2010 تا 2012 به منظور مداوای ناتوانی جنسی خود به کلینیک های درمانی مراجعه کرده بودند مورد بررسی قرار گرفتند  114 نفر  از این جامعه آماری ( 26 درصد کل افراد) شامل افراد زیر چهل سال بودند  . این افراد از نظر وضعیت بدنی در مقایسه با بیماران بالای چهل سال ازچاقی کمتری برخوردار بوده ، میزان تستسترون بالاتری داشتند. از بعد تندرستی سالمتر بوده و از بیماری های کمتری در رنج بودند. لیکن بیش از افراد بالای چهل سال سیگار میکشیدند و مواد مخدر مصرف میکردند. زود انزالی در افراد زیر چهل سال بیشتر بوده ولی در مقابل کجی آلت تناسلی در افراد بالای چهل سال شیوع گسترده تری میداشته است.

به نظر کارشناسان بالا رفتن نرخ ناتوانی جنسی در افراد جوان تر باید بطور جدی تر مورد توجه مراکز درمانی قرار گیرد چرا که تندرستی آتی این دسته از مردان میتواند مورد تهدید باشد. اگر پیش تر از این جامعه درمانی تجربه از دست دادن نعوظ در مردان جوان را به مسائل فکری و روحی بیشتر استناد میداد از این پس بررسی دقیق تر شرایط جسمانی و بدنی و همچنین انجام معاینات عروقی باید مورد توجه قرار گیرد

در تحقیق دیگری که سالهای پیش تردر مجله پزشکی بی جی یو انترنشنال منتشر گردید شیوع ناتوانی جنسی اینبار در نوجوانان هشدار داده شده بود در این تحقیق  تیم پژوهشی 40 نوجوانی که بین 14 تا 19 سال سن میداشتند را مورد بررسی خود قرار داده اند . علت مراجعه این نوجوانان به کلینیک متخصصان ناتوانی جنسی گزارش گردیده و هر یک از آنان حدوداً 2 سال گریبانگیر ناتوانی در ایجاد و یا نگهداری نعوظ می بوده اند. این نوجوانان که به همراه یک یا دو والد خود به کلینیک مراجعه کرده بودند نیمی از آنها اظهاراتی مبنی بر بی میلی به برقراری  ارتباط جنسی ، 30 درصد ناتوانی در ایجاد نعوظ در هنگام برقراری رابطه جنسی و 35 درصد نا موفقیت در نگهداری نعوظ را علت مراجعه ذکر کرده بودند. از 25 نفری که سابقاً معاینات پزشکی را انجام داده بودند ، 12 نفر به دلایل  بدنی  مبتلا به  ناتوانی جنسی  شده بودند  و 13 نفر مشکل آنها به مسائل روحی روانی نسبت داده شده بود.

به توصیه تیم تحقیقاتی که به درمان ایندسته از نوجوانان اشتغال دارند مشکل ناتوانی جنسی در نوجوانان بسیار جدی است چرا که هر گونه سهل انگاری در این مهم سبب از بین رفتن اعتماد به نفس نوجوان در انجام رفتار جنسی گشته و آنان را از برقراری رابطه جنسی مطلوب با جنسی مخالف باز میدارد. از سویی شناسایی علت ناتوانی جنسی بسیار برجسته به نظر میرسد چرا که اختلال نعوظ در فرد چه به دلیل مشکل بدنی و یا مشکل روانی میتواند در سلامت جسم و روان فرد تاثیر گذار باشد و گاه زنگ خطری باشد مبنی بر وجود عارضه جسمی و یا درگیری های روانی در فرد که چنانچه علت هورمونی و یا عروقی و …ایجاد گر اختلال شناسایی گردد از طریق دارو و یا چنانچه زمینه های فکری و رفتاری علت ایجاد مشکل تشخیص داده شود از طریق مشاوره و رواندرمانی و همچنین آموزش تکنیک های سکس درمانی میتوان درصدد درمان این اختلال بر آمد.

  شاد و پیروز باشید و شعار همیشگی را در گوش که : سکس بهتر زندگی بهتر

دکتر مریم محبی رواندرمانگر و سکس تراپست

Tel: 905-597-1622

www.maryammohebbi.com

Please follow and like us:
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)